De afgelopen jaren stond de kalender van elke fanatieke gamer barstensvol met nieuwe  games om naar uit te kijken, en 2023 is daar absoluut geen uitzondering op. Gaming monitor aan en met de muis in de aanslag zitten zij weer klaar om de gloednieuwe games te spelen die dit jaar uitkomen. De een kijkt vol spanning uit naar Diablo 4, waar de ander smacht naar de dag dat ze eindelijk Star Wars: Jedi Survivor kunnen gaan spelen. Hogwarts Legacy is ook een naam die absoluut niet mag ontbreken, aangezien deze game al met vastigheid kan rekenen op de interesse van een enorme groep fans.

Vervolg edities

Het zijn ook niet alleen nieuwe concepten die de aandacht vragen van de gamer gemeenschap. Zo zijn er genoeg games die dit jaar gaan uitkomen die een vervolg zijn op eerdere edities uit dezelfde serie. Het voordeel hiervan voor de game makers is dat ze weten dat er interesse was en dus ook weer zal zijn voor dit concept, zolang ze het maar vernieuwen. Hiervoor zitten er dus al genoeg mensen klaar met hun setup die ze via Gamehero.eu hebben samengesteld. Ze willen immers wel gaan voor de optimale ervaring wanneer de tijd komt dat ze eindelijk mogen gaan spelen.

Oude en nieuwe successen

Er zijn dus genoeg mensen die vol enthousiasme uitkijken naar de games die dit jaar uitgebracht zullen gaan worden. Zelfs voor remakes voor de PC van games die eerder een succes waren is genoeg enthousiasme te vinden, zoals voor The Last of Us Part 1 en Resident Evil 4. Zo is er ook dit jaar weer voor iedere gamer wat wils, in allerlei verschillende categorieën, genres en leeftijdsklassen. Dus pak regel een goed bureau en een comfortabele stoel, en maak je klaar voor weer een gloednieuw en interessant jaar voor PC games die gespeeld zullen gaan worden.